Hej,

Hoppas att ni har det bra nu när sommaren är över hösten är på ingång.

Nedan följer några korta punkter från oss i styrelsen…

Vi börjar med lite tråkigheter…

För ett par veckor sedan så blev en boende drabbad av inbrott i sin bil, denna gång var det en bil stående i carportlänga 10–20 som blev drabbad. Förra veckan så hade någon tänt på en moped på föreningens mark under körsbärsträden ut mot Fornvägen med ett relativt stort pådrag av blåljus som resultat.

Vi i styrelsen vill uppmana samtliga boende att hålla ögonen öppna för främmande aktivitet inom området, ser- eller hör ni något så får ni gärna ta kontakt med någon ur styrelsen.

Förtydligande gällande jourutryckningar

När man ser över föreningens utgifter så sticker denna post ut. Vi i styrelsen vill skicka en vänlig påminnelse om att det är väldigt viktigt att i största möjliga mån ta kontakt med    styrelsen innan man tillkallar någon form av jour, detta då det kostar föreningens medlemmar en ansenlig summa för varje utryckning som görs och ibland kan dessa utryckningar förhindras genom att ta kontakt med styrelsen.

Vi vill också vara tydliga med att det föreligger en risk att man själv får betala för denna    utryckning om det visar sig att jourutryckning inte alls varit nödvändig.

Ny lekpark i föreningen

Bygget av den nya lekparken på föreningens innergård är planerat att påbörjas måndagen den 7:e Maj 2018, arbetet beräknas ta ca: två veckor.

Hälsningar,

Styrelsen BRF Salladsåkern

Salladsbladet – Oktober 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *