Hej,

Hoppas att ni har haft en bra jul och ett trevligt nyårsfirande…

Nedan följer årets första Salladsblad… 

Bilinbrott och stölder har eskalerat i området
Tyvärr så har föreningen de senaste veckorna drabbats av väldigt många inbrott och stölder på områdets båda parkeringsplatser. Det har vid upprepade tillfällen skett stölder av registreringsskyltar, framlyktor samt inbrott och skadegörelse. Vi har även fått till oss flertalet iakttagelser om okända personer som går runt och ”rekar” i området. Styrelsen ser just nu över vad man skulle kunna göra för att öka tryggheten i området och just nu tittar vi på hur vi skulle kunna installera bättre belysning framför kring parkeringarna på ett bättre sätt.

Vi vill även skicka en tydlig uppmaning till samtliga boende att hålla ögonen öppna ifall man skulle se någonting ”misstänkt” på föreningens mark, ta gärna kontakt med någon i styrelsen om ni skulle se eller höra någonting.

Nya parkeringsbevisen utdelade
Samtliga boende ska nu ha fått sina nya parkeringsbevis i brevlådan. Parkeringsbevisen för år 2017 måste vara utbytta senast den 31: a januari.
Vi vill även förtydliga att det är viktigt att parkeringsbeviset hela tiden är fullt synligt, ej vänt åt fel håll eller upp och ner i bilens framruta. Detta är väldigt viktigt då styrelsen inte kommer kunna annullera några kontrollavgifter (p-böter) där parkeringsbevisets anvisningar inte har följts.

Ny hemsida för BRF Salladsåkern!
Nu är vi äntligen uppe med föreningens nya hemsida, adressen är: www.salladsakern.se.
Här finner ni bl.a. föreningens stadgar, årsredovisningar, Salladsblad, svar på vanliga frågor, information om akuta driftsstopp samt annan nyttig information.

Akut vattenavstänging
Som många av er säkert har märkt så har vattnet försvunnit några gånger under de senaste veckorna, detta har berott på att vi har varit tvungna att göra akuta arbeten hos enskilda boende. Vid dessa tillfällen är det väldigt viktigt att inte ringa någon fastighetsjour utan att kontakta någon ur styrelsen innan. Vi försöker även lägga upp denna information på          föreningens hemsida så fort vi kan.

 

Hälsningar,

Styrelsen BRF Salladsåkern

www.salladsakern.se

 

 

Salladsbladet – Januari 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *