Hej,

Hoppas att ni håller er varma när vinterkylan fortfarande håller i sig. Nedan följer ett par ord från oss i styrelsen…

Belysning på parkeringarna

Vi i styrelsen håller just nu på med en utredning där målet är att förbättra belysningen på samtliga föreningens parkeringsplatser. Detta till följd av att vi har haft ökade bekymmer med bilinbrott den senaste tiden. Tanken är att vi ska se över vart vi kan placera ut mer belysning samt på vissa ställen göra befintliga belysning starkare.

Läcksökning värmesystem

Vi har ett läckage på områdets värmeslinga, detta gör att några boende då och då kan uppleva dippar i radiatorernas värme. Under flera år så har vi fyllt på detta system med jämna mellanrum så att detta system inte ”ska gå torrt”. Detta är givetvis inte hållbart i längden och därför har vi nu anlitat Struktursanering AB för att genomföra en ordentlig felsökning för att hitta läckan/läckorna. I ett första skede så kommer man att felsöka utomhus samt i allmänna utrymmen, hittar man ingenting där så kommer man i ett andra skede att behöva felsöka på värmeslingan hemma hos varje hushåll.

Felsökningen går till så att man redan nu har fyllt på värmesystemet med en neongrön lösning för att sedan kunna spåra vart någonstans som denna läcker ut. Därför är det väldigt viktigt att om ni som boende skulle upptäcka att denna vätska läcker ut någonstans i just ert hushåll så måste styrelsen kontaktas, antingen så knackar man på hos någon i styrelsen eller så skickar man ett mail till info@salladsakern.se. Så håll gärna lite uppsikt runt era radiatorer samt i rörskåpet som finns i grovköket (tvättstugan).

Städdag och invigning av lekpark

Vi i styrelsen håller även på och planerar in både en städdag samt invigning av nya lekparken när denna är på plats någon gång i Maj eller början av Juni. Under städdagen är det tänkt att vi genomför lite städning och uppfräschning av området med aktiviteter som inte ingår i vårt nuvarande avtal med SBC. Vi återkommer med datum och tidpunkter för dessa tillställningar så fort dessa är fastställda.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet – Mars 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *