Hej,
Hoppas att allt är bra med er nu när våren äntligen är på ingång. Nedan följer ett par ord från oss i styrelsen…

Sandsopning Sandsopningen kommer att ske under denna vecka. Vi vet inte exakt vilken dag som detta kommer att ske men har blivit lovade att sopningen kommer att utföras under vecka 16.

Bilkörning i området Styrelsen har under senaste tiden fått höra från många medlemmar att bilkörningen i området har ökat markant de senaste månaderna. Vi vill därför poängtera att det endast är tillåtet att köra bil i området om man verkligen har behov av att göra detta. Vid dessa tillfällen är det ytterst viktigt att köra väldigt långsamt och således vara rädd om människor som rör sig området men också våra gräsmattor och buskar. Om utvecklingen med ökat antal bilar som kör in i området inte minskar så kommer vi tvingas se över olika alternativ med bommar, låsbara stolpar etc. vid områdets infarter.

Datum för föreningens städdag är nu spikat Styrelsen är överens om att återinföra föreningens gamla tradition med vårstädning i området. Det finns två skäl till detta, det ena är givetvis att vi ska försöka göra lite fint i området genom att utföra de lättare arbeten som inte ingår i det nuvarande avtalet med vår förvaltare SBC. Den andra anledningen är att stärka gemenskapen i området och erbjuda ett enkelt sätt att komma ut och träffa sina grannar.

Arbetsuppgifter på årets vårstädning kommer bland annat att vara: • Städning i området (plocka skräp, rensa bort gamla leksaker från lekparken etc.) • Uppfräschning av carportar • Uppfräschning av klätterställningen i lekparken (denna kommer att vara kvar även efter ombyggnationen)

Vi samlas i föreningens lekpark Söndagen den 13:e Maj klockan 12.00 för årets vårstädning.

Efter vårstädningen så bjuds det på fika för samtliga deltagare stora som små. Vi hoppas att många har möjlighet att vara med denna dag.

Hälsningar, Styrelsen BRF Salladsåkern www.salladsakern.se

Salladsbladet April 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *