Hej, Hoppas att allt är bra med er i den tidiga sommarvärmen. Det är återigen dags för några rader från oss i styrelsen…

Styrelsen för 2018-2019

Årets styrelse består av:

Jan Hajdus, Ordförande
Tobias Fridsjö, Ledamot
Christian Skoog, Sekreterare
Diana Jensen, Ledamot
Owe Lundgren, Ledamot
Per Källman, Suppleant
Jimmy Bergman, Ledamot
Johan Persson, Suppleant
Volkan Bilyar, Ledamot
Andreas Eriksson, Suppleant

Ändringarna från föregående år består i att Jimmy Bergman kliver in som ordinarie ledamot, medan Per Källman blir suppleant. Utöver detta så hälsar vi Andreas Eriksson välkommen som ny suppleant i styrelsen.

Bilkörning i området

Vi vill återigen påminna om att endast nödvändig trafik är tillåten på området. Vi i styrelsen får väldigt ofta till oss att det är många bilar som kör in på området. Om detta inte upphör så kommer vi att behöva se över andra lösningar med bommar eller hinder än de som finns idag. Vi kommer även behöva ge parkeringsbolaget utökat bevakningsområde om det inte blir omedelbar bättring på detta. Vi vill även vara tydliga med att det är ytterst förbjudet att köra bil eller parkera på föreningens gräsytor.

Stölder på parkeringen

Återigen så har vi haft oönskat besök på föreningens parkering, denna gång så är det en boende som har blivit bestulen på sina registreringsskyltar. Vi vill fortsatt uppmana samtliga boende att hålla ögon och öron öppna om ni skulle se någonting avvikande.

ComHem

Från styrelsens sida så vill vi ytterligare en gång lyfta föreningens avtal med ComHem. Det som ingår i avgiften är: • Bredband 100 inklusive router • Kanalpaket Silver • Hemtelefoni För att aktivera dessa tjänster så behöver man från varje hushåll kontakta ComHem, var och en för sig för att få tjänsterna aktiverade. Glöm inte att ange att föreningen har en gruppavtalsrabatt när ni tar kontakt med kundtjänst.

Avluftning av radiatorer

Vi har åtgärdat en läcka på föreningens värmeslinga, för att kunna göra denna åtgärd så var man tvungna att tömma ut hela systemet. Detta system är nu återigen påfyllt, dock så kan detta medföra att det har kommit in en del luft i systemet. Därför vill vi be samtliga boende att avlufta samtliga sina radiatorer. Skulle ni behöva hjälp med detta så får ni gärna skicka ett mail till info@salladsakern.se så ska vi från styrelsens sida försöka bistå med hjälp.

Målning av balkonger

Måndagen den 18:e Juni påbörjas uppfräschningen och målningen av balkongerna som vetter ut mot Fornvägen. Berörda boende kommer givetvis att få mer information gällande detta inom kort.

Invigning av nya lekparken

Vi vill även passa på och bjuda in samtliga boende till invigning av föreningens lekpark. Denna kommer att ske Lördagen den 30:e Juni kl. 11.00 – 13.00. Föreningen kommer att bjuda på korv med bröd till lunch samt fika. Separat kallelse kommer till samtliga boende men ni får gärna boka in detta redan nu.

Vi vill även passa på att önska er en glad sommar!

Hälsningar,

Styrelsen BRF Salladsåkern www.salladsakern.se

Salladsbladet Juni 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *