Hej,

hoppas att ni har haft en härlig sommar! Nedan följer en kort uppdatering från oss i styrelsen…

Målning samt oljning av balkonger
Under sommaren genomfördes målning och oljning av balkongerna som vetter ut mot Fornvägen/Vikingavägen, denna uppfräschning är nu klar och slutbesiktning är genomförd.

Belysning på parkeringen
Som ni säkert känner till så vi under det senaste året drabbats av en hel del tråkigheter på föreningens båda parkeringsplatser i form av inbrott och stölder i bilar. I Salladsbladet från Mars utlovades en översyn av belysningen på parkeringarna. Vi har nu accepterat en offert från Miljöbelysning Sweden AB som kommer hjälpa oss att göra områdets båda parkeringsplatser ordentligt upplysta under dygnets mörka timmar. Man kommer att installera miljövänlig LED belysning som även kommer att sänka energiförbrukningen med 70% gentemot nuvarande belysning.

Arbetet kommer att pågå under v. 33 och v. 34 och beräknas inte medföra några hinder för att ta sig fram på parkeringen medan arbetet pågår.

Detta innebär samtidigt att all föreningens allmänna utebelysning nu är upplyst av energisnål och miljövänlig LED belysning.

Lekparken
Vi fick som bekant en till stora delar ny lekpark i början av sommaren. Vi vill dock meddela att vi har låtit reklamera den nya hinderbanan då vi har noterat att en hel del av de nedgjutna stolparna går att vicka på. Detta innebär att man behöver komma tillbaka och gjuta om dessa, dock så har vi inte fått till oss ännu när detta arbete kommer att ske.

Vi vill också poängtera att lekparken är besiktigad av behörig besiktningsman och det är utom fara för barnen att leka i hinderbanan även om vissa stolpar sitter lite löst.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet Augusti 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *