Hej,
Hoppas att ni har det bra nu när hösten smyger sig på. Nedan följer en kort uppdatering från oss i styrelsen…

Tråkigheter på parkeringen igen
Tråkigt nog så har vi återigen haft oönskat besök på områdets parkeringar. I ett av fallen handlar det om ett misslyckat försök att stjäla hjulen från en bil och i ett annat så har man saboterat ett tanklock i ett misslyckat försök till att slanga drivmedel. Båda dessa händelser har skett på parkeringen med infart från Fornvägen/Vikingavägen. Vi vill återigen uppmana föreningens medlemmar att vara uppmärksamma på främmande aktivitet på parkeringarna.

Avgiftsavier via ”Kivra”
Föreningens förvaltare SBC har börjat använda sig av den digitala brevlådan ”Kivra”. Om någon av er som står registrerad på lägenheten använder sig av denna tjänst så kommer avierna med största sannolikhet att i fortsättningen hamna i denna inkorg.

Reklamation på lekparken
I förra Salladsbladet så nämnde vi att föreningen skulle göra en reklamation på den nya hinderbanan i lekparken då många av de nedgjutna stolparna inte satt helt stabilt. Under förra veckan så genomfördes detta arbete då man var här för att gjuta om de stolpar som inte var godkända.

Brandsäkerhet allmänna utrymmen
Vi har de senaste veckorna även gjort en brandbesiktning på föreningens allmänna utrymmen. Denna resulterade inte några anmärkningar men däremot fick vi några rekommendationer. Vi har nu följt dessa vilket bland annat innebär att vi har installerat lättillgängliga brandsläckare i trapphusen samt tvättstugan såväl som punktsprinklers i våra sophus.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet September 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *