Hej,
Hoppas att ni har det bra nu när hösten är här på allvar. Nedan följer en kort uppdatering från oss i styrelsen…

Luftning av radiatorer (element)
Som vi nämnt i tidigare Salladsblad så gjorde vi för några månader sedan ett ingrepp på fjärrvärmesystemet för att åtgärda ett läckage. Detta innebar att vi var tvungna att tömma hela systemet, när man sedan fyller upp detta igen så finns det en risk att det kommer in luft i fjärrvärmesystemet som vi behöver ”avlufta bort”. Detta görs direkt på varje enskild radiator. Vi vill därför påminna om vikten av att göra denna avluftning, skulle ni behöva hjälp med detta så ta kontakt med någon ur styrelsen så hjälper vi er.

Säkerhetsåtgärd vidtagen
Som några av er säkert har lagt märke till så installerades i slutet av förra veckan ytterligare en stolpe vi ingången till området mellan carportlänga 1-10 och lägenhetslänga 26-32. Anledningen till detta är att vi vill säkerställa att ingen kommer till skada när man går eller cyklar från området ut på parkeringen då sikten på just denna plats inte är den bästa.

Brandsäkerhet allmänna utrymmen
I förra Salladsbladet berättade vi att det genomförts en installation av brandskydd för föreningens allmänna utrymmen. Detta arbete är nu slutfört och representanter från styrelsen kommer att gå så kallade brandronder 4 gånger/år. Som ett led i detta arbete medföljer till detta brev även lite information om hur man i hushållet kan förebygga brandrisken.

Hygien runt föreningens två sophus
Slutligen så vill vi nämna några ord om vikten av att hålla rent och snyggt runt våra sophus, detta för att försöka minska att det luktar samt för att hålla skadedjur borta. Tänk gärna på att kolla så att luckan är ordentligt stängd efter att ni har slängt era sopor. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att hålla rent, snyggt samt ha stängda luckor på sophusen.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet Oktober 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *