Hej,
Hoppas att ni har det bra i höstmörkret. Nedan följer en kort uppdatering från oss i styrelsen…

Planerad byggstart för ny klätterställning i lekparken
Som vi nämnt i tidigare salladsblad så har styrelsen beslutat att klätterställningen i lekparken ska bytas ut, detta då den befintliga är sliten och inte längre håller rådande säkerhetskrav. Bygget för denna klätterställning kommer att ske i Maj månad.

OVK besiktning – Ventilation
Vi i styrelsen håller just nu på med ett större arbete kring OVK, som handlar om ventilationssystemet hos varje hushåll. Detta är ett ganska stort arbete då föreningen för att få en godkänd besiktning måste ha godkänd besiktning hos samtliga hushåll. Detta gäller samtliga ventilationskanaler i lägenheterna så som köksfläkt, ventilationsdon i badrum, klädkammare samt grovkök (tvättstuga). Vi återkommer i ärendet när det börjar närma sig.

Hygien runt föreningens två sophus
I förra Salladsbladet betonade vi även vikten av hygien runt föreningens två sophus. Vi skulle vilja slå ytterligare ett slag för detta då vi nu i ena sophuset har fått problem med skadedjur. Anticimex är naturligtvis inkopplade på detta ärende men vi skulle än en gång vilja påminna om vikten av att stänga luckorna ordentligt samt att vi endast slänger hushållssopor i våra sophus.

Sortering av matavfall
Föreningen samarbetar med kommunen i strävan efter sortering av hushållssopor. I första hand så handlar detta om sortering av matavfall mot övriga hushållssopor. Det finns ännu ingen tidsplan för detta men från styrelsens håll så vill vi att alla ska veta att vi tittar på detta alternativ tillsammans med Järfälla kommun.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern www.salladsakern.se

Salladsbladet November 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *