Hej,
Hoppas att ni har det bra nu när vinterkylan tagit tag i vår del av landet, Nedan följer lite information från oss i styrelsen…

OVK besiktning – Ventilation
Vi börjar med en ny uppdatering kring den obligatoriska OVK besiktningen. Det första steget kring de anmärkningar som vi har hos föreningens hushåll är nu åtgärdade, denna del berör att varje hushåll ska ha korrekta frånluftsdon kopplade till ventilationsrören.
Nästa steg i denna process är att gå igenom spiskåporna hos samtliga hushåll för att säkerställa att dessa är kompatibla med lägenhetens övriga ventilationssystem. Vi återkommer med mer information kring detta inom en snar framtid.

Förslag på åtgärder för att skapa trygghet i området
Som vi tidigare informerat om i separata utskick så har vi den senaste tiden haft en del tråkigheter i området gällande såväl bostadsinbrott som att bilarna på områdets parkeringar inte får vara ifred. Från styrelsens sida så gör vi självklart allt vi kan för att säkra såväl trygghet som trivsel i föreningen, i dagens läge så är några av de åtgärder som vi tittar på:
• Möjlighet till regelbunden övervakning genom vaktbolag
• Möjlighet till någon form av kameraövervakning
• Stärkt grannsamverkan
• Brytskydd på altandörrar/balkongdörrar hos samtliga boende

Hemsida samt Facebook
Då vi ibland behöver nå föreningens medlemmar med kort varsel vid tex. akuta vattenavstängning, elavbrott etc. så vill vi slå ett slag för såväl föreningens hemsida som Facebookgrupp.

Hemsidan – www.salladsakern.se
Här finner ni relevant information om föreningen, årsredovisningar, riktlinjer vid renoveringar, Salladsblad, mäklarinformation, information om akuta underhåll etc. Sidan uppdateras kontinuerligt så att föreningens medlemmar i största möjliga mån ska få tag i relevant information. Varmt välkomna att besöka BRF Salladsåkerns hemsida!

Facebook – Sök efter ”BRF. Salladsåkern” och tryck på ”Gilla” Här finner ni relevanta utskick, information om akuta underhåll, bilder från BRF Salladsåkern samt har möjlighet att ställa frågor, diskutera med övriga boende etc. Varmt välkomna att ”Gilla” BRF. Salladsåkern” på Facebook!

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet – Februari 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *