Hej,
Hoppas att ni har det bra trots att vinterkylan vägrar slägga taget om oss Nedan följer lite information från oss i styrelsen…

Installation av brytskydd i samtliga lägenheter
Som vi tidigare informerat om så har föreningen i början av detta år drabbats av tråkigheter i form av bostadsinbrott. Då den gemensamma nämnaren för dessa inbrott har varit att tjuvarna har gått in genom altandörren så har styrelsen beslutat att brytskydd på dessa dörrar ska installeras hos samtliga hushåll i föreningen. Brytskydden är av modellen ”C-profil” och dessa kommer givetvis att vara vita för att passa in i utemiljön.

Detta arbete kommer att påbörjas redan nu på Måndag den 18:e Mars och man beräknar att samtliga brytskydd skall vara installerade senast under Torsdagen den 21:a Mars. För att detta arbete ska kunna utföras så behöver man ha tillgång till altan-/balkongdörren från insidan under ca: 1 timme per lägenhet. Mer information specifikt riktad mot när denna installation ska ske just hemma hos er finns bifogat till detta brev.

Från styrelsens sida så ber vi om ursäkt för den dåliga framförhållningen men den firma som skall installera dessa var väldigt snabba och vi ser gärna att brytskydden blir installerade snarast möjligt.

Sandsopning
Då det har sandats en hel del på föreningens gångvägar under vintern så vill vi gärna skicka en uppmaning till föreningens medlemmar att vara försiktiga då detta grus kan upplevas som halt. Bortsopningen av gruset kommer att ske någon vardag under vecka 15.

Datum för årets vårstädning spikat
Då vi förra året genomförde en mycket lyckad vårstädning av föreningen utemiljö så har vi i styrelsen beslutat att detta ska genomföras även under våren. Årets vårstädning kommer att äga rum Söndagen den 19:e Maj och upplägget kommer att vara detsamma som föregående år där vi samlas och först genomför lättare städuppgifter, trädgårdsuppgifter etc. för att sedan avsluta med att gilla korv under lättsamma former.

Vi i styrelsen hoppas vi att så många som möjligt av föreningens medlemmar kan vara denna dag då detta är ett ypperligt tillfälle för oss boende i BRF Salladsåkern att lära känna varandra ännu bättre!

Mer information kring detta kommer när det börjar närma sig.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsåkern – Mars 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *