Hej,
Hoppas att ni har det bra nu när våren så sakta närmar sig. Nedan följer lite information från oss i styrelsen.

Parkering samt bilkörning i området
Från styrelsens sida så har vi uppmärksammat, samt blivit kontaktade av medlemmar, gällande bilar som kör inne i området och som parkeras otillåtet både i området och på parkeringsplatserna. Därför vill vi återigen vara tydliga med att det absolut inte är tillåtet att parkera på icke uppmärkta platser, hyresplatser som man inte själv hyr eller inne i bostadsområdet. Som en direkt åtgärd för att få ordning på detta så kommer parkeringsbolaget att öka bevakningsfrekvensen på såväl områdets parkeringsplatser som inne i bostadsområdet. Använd den/dem parkeringsplatser som ni hyr samt gästparkeringen vid behov. Notera att detta även gäller när man genomför någon form av renovering hemma och där den firma som renoverar behöver parkeringsplats. Inga bilar utanför lägenheterna med andra ord.

Vi vill ytterligare en gång be föreningens medlemmar att tänka en gång extra om det verkligen finns ett behov att köra in bilen i området och skulle behovet uppstå så är det viktigt att bilen inte blir stående en längre stund utan flyttas snarast möjligt. Om föreningen fortsättningsvis upplever detta bekymmer så kommer vi att behöva se över vilka investeringar som skulle behövas göras för att få ordning på detta. Föreningen kommer inte att annullera utfärdade kontrollavgifter (P-böter) som har delats ut.

Vi vill påminna om att det finns en begränsad möjlighet att vid behov hyra parkeringsplats under en kortare period. Kostnaden för detta är 50kr per påbörjad vecka. Kontakta någon ur styrelsen vid behov.

Sandsopning
Årets sandsopning kommer att ske torsdagen den 11:e April. De ytor som kommer att sopas är områdets gångvägar samt ”körytorna” på områdets parkeringar. Vill man så är det helt okej att sopa ner gruset från lägenhetens uppfart och ut på gångvägen. Eftersom varken parkeringsrutor eller carportar kommer att sopas så är det helt okej att sopa ut även detta grus på de ytor som sopningsbilen täcker. Undvik att göra grushögar.

Vårstädning 19:e Maj klockan 10.00
Som vi tidigare nämnt så kommer årets vårstädning att äga rum söndagen den 19:e Maj klockan 10.00. Tanken är att vi bland annat ska plocka skräp, ansa buskar och träd på de allmänna ytorna. Vi ska även så gräs och plantera blommor där det behövs.

Förutom att vi gör rent i vår närmaste omgivning så är detta även ett mycket bra tillfälle att träffa och lära känna varandra bättre. Efter avslutad städdag så bjuds det på grillad korv och fika. Vi hoppas att så många som möjligt, stora som små, har möjlighet att vara med denna dag! Separat information gällande städdagen kommer att delas ut och anslås när den börjar närma sig.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet – April 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *