Hej,
Hoppas att ni har en fantastisk sommar! Nedan följer lite information från oss i styrelsen…

Offert för byte av altandörrar accepterad
Under föreningens senaste styrelsemöte så klubbades det igenom att i början av år 2020 så ska samtliga lägenheter i BRF Salladsåkern ha fått sin altandörr utbytt. Detta innebär att samtliga lägenheter som hittills inte fått detta kommer att få det i slutet av Januari eller under Februari nästa år. I samband med detta arbete så kommer även brytbläck som ska skydda mot inbrott att installeras på dessa altandörrar. Kostnaden för detta ligger helt på föreningen och vi återkommer med mer information när det börjar närma sig.

OVK – Obligatorisk Ventilations Kontroll
Arbetet för en godkänd OVK besiktning fortskrider. Samtliga hushåll som enligt tidigare besiktningsprotokoll har anmärkningar kring sin spiskåpa/spisfläkt har nu fått dessa genomgångna av två stycken oberoende ventilationsfirmor. Dessa har även presenterat vilka åtgärder som behöver vidtas individuellt för varje lägenhetsinnehavare. Åtgärderna skall vara färdigställda senast den 1:a Oktober 2019.

Under Oktober månad är planen att en ny OVK besiktning ska göras hos samtliga hushåll i BRF Salladsåkern.

Framförande av moped och cykel i området
Vi har till styrelsen fått till oss att mopedåkningen har ökat på föreningens område. Vi vill därför sicka en vänlig påminnelse till samtliga vårdnadshavare som har barn i tonåren att prata med sina barn och deras kompisar och påminna om att det inte är tillåtet att köra moped på föreningens mark utan där ska denna av säkerhetsskäl ledas.

Vi skulle även vilja passa på att uppmana till försiktighet när man cyklar i området, stor som liten. Det finns ett antal platser i området där det är dålig sikt när man tex. kommer runt i en kurva och har väldigt lite tid att reagera om det skulle råka stå någon eller något där just då. Från styrelsens sida jobbar vi naturligtvis aktivt med att minsta dessa risker men vi skulle även vilja be om er hjälp med detta genom att själva vara försiktiga samt upplysa era barn.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet – Augusti 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *