Hej,
Hoppas att ni har det bra nu när hösten är på ingång Nedan följer lite information från oss i styrelsen…

Öppettider portdörrar Österdalsvägen 34 och 52
Vi har under en längre tid haft bekymmer med den automatiska portlåsningen på såväl Österdalsvägen 34 som 52. Detta är nu åtgärdat och dessa portar går återigen bara att öppna med nyckel mellan klockan 21.00 och 06.00. Detta görs naturligtvis för att förebygga risken för olika typer av tråkigheter i föreningens trappuppgångar.

OVK – Obligatorisk Ventilations Kontroll
Som vi har kommunicerat i flertalet Salladsblad så är ett av styrelsen huvudfokus just nu att föreningen ska få en godkänd OVK besiktning. Detta arbete har de senaste månaderna haft en stadig framdrift. Det är nu bestämt att denna besiktning kommer att ske för samtliga lägenheter i föreningen någon gång under dagarna Måndagen den 30:e September till Onsdagen den 2:a Oktober. Detta innebär att vi kommer att behöva tillgång till just er lägenhet någon gång under denna period. Vi kommer att återkomma med ett separat utskick där vi informerar vilken av dessa dagar som vi behöver tillgång till just er lägenhet, har man inte möjlighet att vara hemma under denna dag så går det naturligtvis bra att lämna sin nyckel.

Har ni några frågor kring detta så är ni välkomna att kontakta Janne, Christian eller Jimmy i styrelsen så ska vi göra vårt bästa för att besvara dessa.

Möjlighet att skriva upp sig på kölista för extra förråd
Vi vill påminna om att inom BRF Salladsåkern så finns det två stycken extra förrådsutrymmen som är tillgängliga för föreningens medlemmar att hyra, för närvarande är priset 300kr/månad och avtalet skrivs på samma sätt som när man hyr parkeringsplats eller carport mot föreningens förvaltare SBC. Vi har nu skapat upp en kölista för dessa förråd och vill man ställa sig i kön så skickar man ett mail till info@salladsakern.se så ser vi till att skriva upp er på denna lista.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet – September 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *