Hej,
Hoppas att ni har det bra nu när minusgraderna närmar sig. Nedan följer lite information från oss i styrelsen…

Byte av tak under år 2020
Då vi tyvärr har drabbats av läckor i taken så har styrelsen beslutat att taket på länga 70-76 skall bytas ut då detta är en stark rekommendation i den fuktskaderapport som styrelsen beställde tidigare i år. I samma veva kommer även de nedre taken på länga 78-84 att färdigställas. Utöver byte av själva taken så kommer även snörasskydd, nya stuprör och hängrännor att installeras. Vi återkommer med mer information kring detta när det börjar närma sig. Arbetet kommer att utföras av Tak- och Fönsterakuten AB.

OVK – Obligatorisk Ventilations Kontroll
Denna besiktning har nu genomförts i samtliga lägenheter i föreningen. Överlag så har dessa gått mycket bra. De lägenhetsinnehavare som har fått någon form av anmärkning har blivit informerade om detta samt vilken åtgärd som behöver vidtas. Från styrelsens sida så gör vi naturligtvis allt för att vara så behjälpliga som möjligt för att vi ska få dessa anmärkningar åtgärdade. Ombesiktning av de lägenheter som fick någon form av anmärkning kommer att ombesiktigas senast i slutet av denna månad.

Vi vill även tacka samtliga boende i föreningen för att ni har ställt upp och underlättat detta arbete för oss i styrelsen genom att antingen lämna nycklar eller vara hemma vid utsatt tidpunkt. Nu hjälps vi åt att dra detta arbete hela vägen in i mål!

Nya riktlinjer kring källsortering år 2020
Man har från kommunens sida beslutet att samtliga bostadsrättsföreningar kommer att ha som krav på sig att källsortera matavfall någon gång under kommande kalenderår. Vi vill naturligtvis dela med oss av denna information samtidigt som diskussioner pågår i styrelsen kring hur detta skall hanteras rent praktiskt. Mer information om detta kommer så fort någonting är bestämt.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet – Oktober 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *