Hej,
Hoppas att ni har det bra så här i juletider.
Nedan följer lite information från oss i styrelsen…

Byte av kulvert utanför föreningens tvättstuga

Som vi tidigare berättat har vi tyvärr haft ett större läckage i en kulvert utanför tvättstugan. Då läckaget är så pass omfattande behöver detta åtgärdas snarast möjligt. Arbetet kommer att påbörjas redan nu på Måndagen den 16:e December och innebär att vi kommer att behöva gräva upp kulverten utanför tvättstugan samt kringliggande gräsmattor. Arbetet väntas pågå i ca: 7-8 arbetsdagar.

I samband med detta arbete så kommer vattentillförseln till hushållen stängas av från och till under dagen Onsdagen den 18:e December.

Omtag kring radonmätning

Vi i styrelsen håller just nu på att se över den radonmätning som tidigare gjorts i föreningen. Detta då fått till oss från kommunen att det saknas protokoll från ett antal mätningar som tidigare gjorts. Vi utreder vilka mätprotokoll som saknas eller icke är godkända då de skickats in efter att ”mätsäsongen” avslutats. Detta kan innebära att vi behöver göra om radonmätningen hos ett antal hushåll, vi återkommer individuellt till de hushåll där detta blir aktuellt.

Byte av altan-/balkongdörrar

Vi vill även skicka med en påminnelse gällande att bytet av altan-/balkongdörrar kommer att ske under v.3. Detta berör samtliga lägenhetsinnehavare som ännu inte fått sina dörrar utbytta. I och med detta så kommer dessa dörrar vara utbytta hos samtliga hushåll i föreningen. Samtidigt som de nya dörrarna installeras kommer även en brytskena monteras på de nya dörrarna, detta som ett led i vårt arbete att minska inbrottsrisken i föreningen.

Flytt av lån

Styrelsen har beslutat att föreningens lån kommer att flyttas från Swedbank till SEB. Anledningen till detta är att vi har erbjudits förmånligare räntor samt en bättre helhetslösning hos SEB än hos föreningens tidigare långivare.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet – December 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *