Hej alla boende,

Nu är vi en bit in i Mars och nedan följer viktig information från oss i styrelsen.

Datum för årets vårstädning
Årets vårstädning kommer att äga rum Lördagen den 16:e Maj kl. 11.00. Precis som vanligt kommer vi att ägna lite tid åt att göra fint i föreningens utemiljö genom att plocka skräp, plantera blommor och så gräs på allmänna utrymmen mm.

Traditionsenligt som kommer vi sedan att runda av vårstädningen med korvgrillning samt fika.

Årsstämma BRF Salladsåkern
Föreningens årsstämma är på Torsdagen den 14:e Maj kl. 19.30 på Annexet, Skälby Gård. Bifogat detta Salladsblad finns information gällande ev. motioner och när dessa senast behöver vara styrelsen tillhanda. Separat kallelse till årsstämman samt årsredovisning kommer enligt föreningens stadgar under April månad.

Bilkörning i området
Då det fortfarande är många av föreningens medlemmar som upplever att bilkörningen i området är ett bekymmer kommer vi behöva vidta åtgärder i form av bommar. Tyvärr innebär detta en stor utgift för föreningen som hade kunnat undvikas om alla respekterade våra regler.

Vi vill förtydliga att säkerheten och trivseln i området är vårt gemensamma ansvar som medlemmar och boende i BRF Salladsåkern! Från styrelsen sida så gör vi allt vi kan för att hålla dessa på en hög nivå. Har ni några förslag eller idéer på ytterligare åtgärder är ni varmt välkomna att kontakta styrelsen med dessa.

Hälsningar,
Styrelsen
BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet – Mars 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *