Hej alla boende,

Sommaren närmar sig och nedan följer viktig information från oss i styrelsen.

Altanbyggen
Intresset för att bygga altaner har fullkomligen exploderat i föreningen de senaste veckorna. Vi i styrelsen ser naturligtvis mycket positivt på detta och tycker att det är jätteroligt att föreningens medlemmar vill investera i sitt boende. Vi vill skicka en vänlig påminnelse att det viktigt att man innan påbörjat bygge har skickat in en ritning till styrelsen och att man har fått denna godkänd.

Buskar och häckar
Vi vill även påminna om att man som lägenhetsinnehavare ansvarar för de buskar och häckar som omgärdar ens boende. Detta innebär att man har ett ansvar att dessa hålls i gottskick. Vad gäller buskarna och häckarna på de allmänna ytorna så kommer dessa att tas om hand om på städdagen nu på Söndag den 17:e Maj.

Tråkigheter i området
Tyvärr har vi i styrelsen fått till oss rapporter om diverse tråkigheter och obehöriga i området. Vi har haft cykelstölder utanför port 34 vid två tillfällen, här kommer det på Söndag att installeras cykelställ utanför såväl port 34 som nummer 52. Sedan så har vi vid ett flertal tillfällen fått till oss gällande obehöriga personer som är inne och ”rekar” på altanerna hos boende i föreningen. Vi uppmanar föreningens medlemmar att hålla ögonen öppna efter främmande aktivitet i området och i den mån det går konfrontera detta.

Styrelse BRF Salladsåkern 2020-2021
Föreningens årsstämma hölls Torsdagen den 14:e Maj och styrelsen för det kommande året ser ut enligt följande:

Jan Hajdus, ordförandeDiana Jensen, ledamot
Christian Skoog, ledamotOwe Lundgren, ledamot
Jimmy Bergman, ledamotNicola Rabi, suppleant
Andreas Eriksson, ledamotJohan Persson, suppleant
Volkan Bilyar, ledamotMikael Staverud, suppleant

Förändringarna från föregående år är att vi hälsar Andreas Eriksson välkommen som ledamot samt att vi hälsar Nicola Rabi välkommen in i styrelsen som suppleant.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet – Maj 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *