Hej alla boende,

Sommaren börjar närma sig sitt slut, nedan följer ett lite försenat Salladsblad för Augusti.

Sommaren…
I början av sommaren hade vi en mycket lyckad städdag i föreningen, vi vill passa på att skicka ett om än något sent tack till samtliga som boende som bidrog till att göra rent och fint i området.

Vi håller just nu på och tittar på hur vi ska göra med de hängrännor som svämmar över så fort det börjar regna, tanken är att under hösten göra en rensning av dessa och även reparera där det har gått sönder.

Med tanke på alla altanbyggen och övriga ändringar i utemiljön på boendes såväl fram- som baksidor så vill vi bara skicka en vänlig påminnelse om att det är viktigt att skicka in ritningar till styrelsen innan man påbörjar eventuella byggen.

Vi åtgärdade under våren en läcka i systemet för radiatorslingan, vi kan med facit i hand idag se tydliga positiva ekonomiska effekter av detta i föreningens fakturor från EoN vilket är mycket glädjande.

Vad är på gång?
Just nu jobbar vi i styrelsen med att planera för kommande investeringar i området där fokus ligger på att sätta tidsplanen för år 2021.

Vi diskuterar just nu allt från bommar vid infarterna in i området från parkeringarna, bättre belysning i lekparken som inte ska störa eller blända de boende som bor närmast denna men ändå tillför ljus i lekparken kvällstid.

Självklart tittar vi även på hur vi lägger upp planen gällande byte av tak, fönster samt ytterdörrar också. Självklart återkommer vi i nästkommande Salladsblad så fort vi vet mer i dessa ärenden.

Till dess så önskar styrelsen ett trevligt avslut på sommaren!

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet – Augusti 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *