Hej alla boende,

Hösten är här på allvar och nedan följer lite information från styrelsen.

Byte av fönster och ytterdörrar
Underhållsarbetet med byte av fönster samt dörrar fortsätter. Sedan tidigare så är altandörrarna bytta hos samtliga boende i föreningen. Under Januari – Februari 2021 så har turen kommit till länga 26 – 32 att få fönstren utbytta. Utöver detta så kommer samtliga hushåll som inte har fått sin ytterdörr utbytt att få en ny dörr, även detta i början av år 2021. Vi håller även på och tittar på att ev. byta tak på ytterligare en länga.

Vi återkommer till berörda hushåll så fort en tidplan för dessa arbeten är spikad.

Parkeringstillstånd 2021
Vi har beställt parkeringstillstånd för kommande år, så fort vi har fått dessa kommer de att läggas i era brevlådor. Det är viktigt att dessa då byts ut under den på parkeringsbeviset angivna tidsperioden.

Tillgång till lånesaker i föreningen
Vi vill påminna om att man som boende i föreningen vid behov har möjlighet att förutom släpvagnen även låna trädgårdsredskap så som krattor, häcksaxar, löv blås, gräsklippare etc. Ta kontakt med någon ur styrelsen så hjälper vi er med detta.

Gällande släpvagnen så kostar denna 50kr per tillfälle/dag att låna. Betalningen ska ske kontant i förskott, vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot Swish eller liknande. Betalningen är till för att få in medel till underhåll och besiktning av släpvagnen.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet – Oktober 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *