Hej alla boende,

Nedan följer lite information från oss i styrelsen…

Byte av fönster och ytterdörrar
Då dörrar och fönster blivit lite försenade från leverantören så kommer arbetet med dessa att påbörjas en vecka senare än tidigare aviserat, dvs. Måndagen den 18:e Januari. Vi kommer denna gången att byta fönster på länga 26 – 32 samt ytterdörrar för de radhuslägenheter som inte har fått dessa utbytta ännu. Viktigt att veta här är att endast själva dörren byts och man sätter tillbaka samma låsanordning och handtag. Dock så kommer inte ev. överlås att flyttas med till den nya dörren utan detta får man i så fall som boende installera om till självkostnadspris, precis som vi har gjort vid tidigare dörrbyten.

Vi återkommer till berörda hushåll med information gällande vilken dag dörren skall bytas just i er lägenhet.

Byte av tak
Samtidigt som ovanstående byten av fönster och dörrar så kommer vi även att byta tak på länga 10 – 16. Detta arbete kommer starta som planerat Måndagen den 13:e Januari.

Hjälp oss att hålla ögonen öppna!
När vi tidigare har haft tråkigheter i form av inbrott och stölder i området så har dessa ofta ägt rum i samband med just denna typ av underhållsarbeten. Vi vill därför uppmana er att hålla ögon och öron öppna efter främmande aktivitet, samt att vara extra uppmärksamma under just denna period.

Ytterligare en vänlig vädjan gällande sophusen…
Då vi återigen sett spår av skadedjur i föreningens sophus så skulle vilja be föreningens boende att noga med att stänga luckorna när ni har slängt era sopor. Vi kommer att byta ut dessa inom snar framtid men till dess behöver vi alla ta vårt ansvar och se till att dessa är ordentligt stängda.

Detta var det sista ”Salladsbladet” för detta år och vi från styrelsen vill passa på att önska er en god jul och gott nytt år!

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet – December 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *