Hej,
Hoppas att ni har det bra och att ni hinner vara ute och njuta av det ”sköna” vintervädret… Nedan följer viktig information från oss i styrelsen.

Uppdatering kring arbeten i föreningen

Byte av tak länga 10 – 16
Vinterkylan har satt en del käppar i hjulet för detta arbeten, kylan och snön gör taket halt och farligt att arbeta på. Därför ligger man nu ca: två veckor efter lagd tidsplan.

Byte av fönster länga 26 – 32
Detta arbete är avslutat och följde lagd tidsplan.

Nya ytterdörrar 17st radhuslägenheter
Även detta är nu färdigställt vilket innebär att samtliga radhuslägenheter nu har fått sina ytterdörrar utbytta. Uppskattningsvis under April månad kommer även boende i portarna på Österdalsvägen 34 samt 52 få nya ytterdörrar, arbetet är beställt och vi väntar bara på slutgiltigt startdatum för detta arbete från anlitad entreprenör.

Renoveringar av badrum, kök, etc.
Vi vill påminna om att man som boende i föreningen vid renoveringar kök eller badrum, ändringar i lägenhetens utformning, bygge av altan etc. har en skyldighet att informera styrelsen om detta. Anledningen till detta är att styrelsen bär ett helhetsansvar över föreningen, dess utformning samt utemiljö.

Observera att denna typ av renovering inte får påbörjas innan man har erhållit svar från styrelsen.

Hjälp oss att hålla ögonen öppna!
Vi har de senaste veckorna fått rapporter från boende gällande främmande aktivitet på områdets parkeringar, detta i form av individer som till synes inte verkar ha något ärende i området som uppehåller sig på parkeringarna. Vi i styrelsen skulle uppskatta all hjälp vi kan få med att hålla ögonen öppna kring detta och rapportera detta till styrelsen eller ännu hellre fråga dessa individer om dom har något ärende i föreningen för att på så sätt göra dessa medvetna om att vi har ögonen öppna i föreningen.

Hälsningar,
Styrelsen BRF Salladsåkern
www.salladsakern.se

Salladsbladet – Februari 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *